Premium Champagnekurs torsdag 29. februar 2024 i Vinkjelleren på Grand Café
Torsdag 29. februar, på selveste skuddårsaften ønsker Grand Café dere velkommen til en magisk kveld med Premium Champagnekurs i deres Vinkjeller! Kursholder denne kvelden er tidligere Head Sommelier Front of House i Fursetgruppen Ole Strangstadstuen Berg. Ole underviser fast i blant annet Musserende og Champagne-fordypning for Norsk Sommelier Utdannelse, og har en stor forkjærlighet for Champagne som region og vinstil. Denne kvelden vil dere få presentert det ypperste innen Champagne, blant annet flere årganger/cuveer/produsenter man ikke finner på Vinmonopolet.
Champagne som blir servert denne kvelden:
Diebolt Vallois Blanc De Blancs NV
Bereche Cote Grand Cru Blanc de Blanc 2015 Extra Brut
Delamotte Blanc De Blancs 2014
Valerie Frison Champagne Elion Rose de Saignee NV
Bollinger RD 2007
Louis Roederer Cristal 2012